Over ons - Serenelife

Over ons

 

Wie zijn wij?

You must make a Choice, to take a Chance or your life will never Change...

Bij Serenelife werken uitsluitend de beste ervaringsdeskundige professionals. Zij hebben een bewezen staat van dienst opgebouwd in de reguliere/specialistische gezondheidszorg of in een eigen onderneming en zo honderden mensen geholpen naar een hogere kwaliteit van leven. Al onze coaches hebben zelf een ontwikkelingsproces doorgemaakt, waardoor zij weten, voelen en hebben ervaren wat nodig is om naar meer geluk en een hogere kwaliteit van leven te groeien. Wij geloven dat wanneer je alleen kennis tot je neemt zonder deze in de praktijk te brengen, jij jezelf beperkt tot slechts één van de 4 pilaren die nodig zijn om te groeien. Naast kennis als eerste pilaar zijn voelen, ervaren en doen onmisbaar voor een blijvende verandering.

Dit is de fundering van onze werkwijze en stelt onze coaches in staat een bijdrage te leveren aan meer geluk en een hogere kwaliteit van jouw leven. Wij zien het als onze missie om samen met jou de kracht in jezelf te vinden of te herontdekken.

Onze visie is dat jij als mens compleet bent. Er is niks mis met je, sterker nog jij bent perfect zoals je bent. Jouw manier van denken en je perceptie van de wereld om je heen kan ertoe leiden dat je dit op dit moment niet zo ervaart. Door samen met onze coaches niet-helpende gedachtepatronen los te laten kom je dichter bij jouw kern en ontstaat er ruimte om te zijn wie jij echt bent.


We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
- Albert Einstein
"You can be addicted to drugs or alcohol. You can be addicted to sex or gambling or watching TV. But the greatest human addiction is our addiction to thinking, and it is the hardest addiction to break."
- Leonard Jacobson
"Not the problem that causes our suffering; it's our thinking about the problem."
- Byron Katie
"Whatever you hold your mind on a consistent basis is exactly what you will experience in your life."
- Anthony Robbins
"If you want your life to be more rewarding, you have to change the way you think."
- Oprah Winfrey
"Once you have started seeing the beauty of life, ugliness starts disappearing. If you start looking at life with joy, sadness starts disappearing. You cannot have heaven and hell together, you can have only one. It is your choice."
— Osho
"A new type of thinking is essential if mankind is to survive and move toward higher levels."
- Albert Einstein
 
 

Groeien naar meer geluk en een hogere kwaliteit van leven is maatwerk.