Coaching en counseling bij Serenelife

 

Waarom Coaching & Counseling?

De meest succesvolle mensen in het leven hebben een coach. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is toegeven dat jij niet alles weet geen zwakte maar een sterkte.

Zowel op het werk als privé kunnen er zaken spelen waarvoor het wenselijk is om een niet oordelende, gespecialiseerde coach als onafhankelijk gesprekspartner in te zetten. Iemand die je inspireert, motiveert, soms een spiegel voorhoudt en mogelijkheden laat onderzoeken waar je misschien zelf niet aan denkt.

Serenelife Coaching & Counseling helpt jou bij het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden (cognities) en versterkt het nemen van initiatief, zelfstandigheid en ondernemerschap.

Serenelife coaches zijn gelijkwaardige sparringpartners die jou helpen meer inzicht te krijgen in- en loslaten van oude, niet-helpende patronen waardoor je zelfvertrouwen, zelfkennis  en je algehele geluksgevoel zal toenemen, waardoor je een hogere kwaliteit van leven gaat ervaren.

Serenelife Coaching & Counseling staat voor professionals die met oprechte aandacht, compassie en empathie luisteren. Zij stellen verdiepende vragen, leren je emoties te herkennen, erkennen en confronteren waar nodig. Met oog voor je talenten, passies en valkuilen proberen we samen te ontdekken wat echt bij jou past, waar jij gelukkig van wordt, wat je zou willen veranderen, waarin je zou willen groeien en waar je aan vast wilt houden.